Thomas Tuchel odazi iz Bayerna na kraju sezone

 Blatterspiel/imago Sportfotodienst/profimedia
SMJENA NA KLUPI

Bayern pronašao zamjenu za otpisanog Tuchela: Stiže ‘doktor‘ Europe i autor velike senzacije?

Bavarci intenzivno traže čovjeka koji će naslijediti Thomasa Tuchela
Piše: SNObjavljeno: 28. ožujak 2024. 15:17

Thomas Tuchel nije zadovoljio čelnike Bayerna i na kraju sezone će, po dogovoru s klubom, napustiti klupu bavarskog nogometnog velikana. Činjenica da zaostaje 10 bodova za Bayerom jasno mu je odredila sudbinu, a u Bayernu traje intenzivna potraga za njegovim nasljednikom.

U Bayernu bi bili najsretniji kada bi Tuchela zamijenio onaj koji je napravio veliku prednost nad njim u Bundesligi, Xabi Alonso, ali španjolskog trenera želi i Liverpool te je nogometna javnost mišljenja da će on ipak odabrati odlazak na Anfield. U kombinacijama za minhenski klub se spominju i imena Roberta De Zerbija i Juliana Nagelsmanna, a novo ime koje je isplivalo je Unai Emery,

Španjolski trener trenutno radi odlične stvari u Aston Villi s kojim trenutno drži četvrto mjesto u Premier League, a na glasu je i kao stručnjak za europska natjecanja jer ima četiri naslova pobjednika Europske lige - tri sa Sevillom i jedan s Villarrealom. S Arsenalom je bio u finalu tog natjecanja, ali s PSG-om nije mogao doći do trofeja u Ligi prvaka. Hoće li to biti dosta za preuzimanje klupe Bayerna?

Linker
27. travanj 2024 08:23