Sergej Jakirović

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
PRIPREME ZA SUBOTU

Važan adut Dinama vraća se za utakmicu u kojoj mogu postati prvaci, Jakirović neće kalkulirati

Atmosfera u plavom domu je sjajna, dečki jedva čekaju da utakmica starta
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. svibanj 2024. 12:46

Za subotnju utakmicu protiv Osijeka, trener Sergej Jakirović ne može računati na Sandra Kulenovića koji ima tri žuta kartona. Međutim, može na Maura Perkovića koji je prošli tjedan imao crijevnu virozu, zato i nije putovao u Rijeku.

Znalo se provlačiti kroz nogometni eter da bi trener Modrih protiv Osijeka mogao odmoriti neke igrače za prvu finalnu kup utakmicu protiv Rijeke u Maksimiru. No naša saznanja govore da nema šanse da se Profa odluči za tu opciju. Tako da će Dinamo protiv Osijeka igrati u najboljem mogućem sastavu.

image

Mauro Perković

DAMIR KRAJAČ/Cropix

Jakirović i njegovi dečki protiv momčadi Zorana Zekića u subotu idu završiti posao. Postati prvaci! Doduše, ako Rijeka pobjedi Varaždin, još ne matematički, ali posve je jasno da trijumf nad Osječanima donosi novi titulu. Ne može se ništa senzacionalno dogoditi u posljednje dvije utakmice sa Slaven Belupom i Rudešom....

Zapravo, logičnije jest očekivati da će Željko Sopić odmarati neke igrače na utakmici s Varaždinom. Jer prvenstvo je za Rijeku ipak izgubljeno na Rujevici u nedjelju, sad je Neveri s Kvarnera jedini cilj osvajanje Sunca. Da ne prođe kao Hajduk, koji je praktički protiv Dinama izgubio i prvenstvo i Kup. Tako da u subotu, pred punim maksimirskim tribinama, očekujte najjači Dinamo, završni plavi juriš u kojem želi staviti ‘točku na i‘ ovog prvenstva.

Možete jasno pretpostaviti da je atmosfera u plavom domu sjajna, dečki jedva čekaju da utakmica starta. Inače, pred utakmicu s Osječanima, čak devetorica igrača Modrih na kontu imaju dva žuta kartona. To su Arijan Ademi, Fran Brodić, Mahir Emreli, Josip Mišić, Stefan Ristovski, Dario Špikić, Kevin Theophile Catherine, Gabriel Vidović i Moreno Živković. Ali vjerujte, nitko se neće čuvati trećeg, pobjeda nad Osijekom potvrđuje naslov.

Linker
10. svibanj 2024 13:08