Ante Erceg

 GORAN SEBELIC Cropix
GOVORILO SE I RANIJE

Preokret na pomolu: Ante Erceg ipak ne odlazi u inozemstvo, pojavila se opcija iz HNL-a?

U loži je bio i donedavni Zeleno-žuti, pozdravio se s čelnicima Istre i srdačno s više poznanika
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 28. travanj 2024. 09:26

Oko tisuću ljudi, unatoč radnom danu, okupilo se na tribinama Alda Drosine u petak. Nakon pobjede u Osijeku, atmosfera na tribinama bila je pozitivna.

U loži pulskog stadiona gosti su bili predvođeni predsjednikom Robertom Markulinom, inače članom IO HNS-a. Društvo mu je pravio član IO NSŽI i predsjednik Uljanika, Toni Draguzet. Uprava Istre standardno s predsjednikom Brankom Devide Vincentijem, bili su tu i članovi Lauzurica, Percan, Ivinić, dok je peti Haritz Kerejeta u Vitoriji. Od gostiju vidjeli smo Edi Pastrovicchija, načelnika Bala, koji stalno prati Istru, pogotovo otkako je klub u koncesiji kampa. Bila je prisutna i Ivana Sokolov, pročelnica Grada Pule za društvene djelatnosti, mlade i sport.

U loži se pred utakmicu pojavio i donedavni Zeleno-žuti, ljubimac publike Ante Erceg. Pozdravio se s čelnicima Istre i srdačno s više poznanika. U Istri je, neovisno o raskidu suradnje, ostavio dubok igrački trag. Zanimljivo je da je Erceg bio u kvoti ulaznica za Slaven Belupo. Mediji su prenijeli informaciju da se dogovorio za transfer u Fortunu Sittard, gdje igra Alen Halilović. No, to navodno nije sigurno, a moguće je da je ipak Slaven Belupo prva domaća opcija. O tome se govorilo već u siječanjskom prijelaznom roku.

image

Pub kviz Sportskih novosti Varaždin

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 12:48