bayern zaleđe

 BAYERN ZALEđE Bayern Zaleđe
NEVJEROJATAN KRAJ

FOTO: Suci su oštetili Bayern i pomogli Realu!? Pojavila se snimka koja potpuno mijenja tijek utakmice

Tko zna što bi se dogodilo da je pogodak priznat, u finalu bi sada možda bila dva njemačka kluba
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 09. svibanj 2024. 21:30

BeIN Sports napravio je animaciju sporno dosuđenog zaleđa u sudačkoj nadoknadi polufinala Lige prvaka i dao za pravo - Bayernu! Pogodak Matthijsa de Ligta za 2:2 i produžetak na Santiago Bernabeuu nije priznat jer je prethodno u akciji pomoćni sudac podigao zastavicu, a glavni je zaustavio utakmicu. VAR se iz tog razloga nije mogao niti uključiti i ispraviti odluku poljskog suda Szymona Marciniaka. Odluka o zaleđu bila je tijesna, a pomoćnik je prerano podigao zastavicu. A sada je dokazano kako je i pogriješio, a ta njegova odluka Bayern je koštala produžetaka, možda čak i finala Lige prvaka.

Naime, animacija beIN Sportsa pokazala je kako je Noussair Mazraoui kojem je suđeno zaleđe zapravo bio u dozvoljenoj poziciji.

De Ligt je bio prvi igrač Bayerna koji je komentirao sudačku odluku nakon utakmice. Naravno, bio je nezadovoljan.

- Imamo pravila u nogometu, a pravila kažu ako nije zaleđe koje je očito onda se igra nastavlja. To je nepoštovanje. Kod Joseluovog gola je pustio da se igra nastavi, zašto nije i sada. Ne želim reći da Real Madrid uvijek ima suce uz sebe, ali to je sada napravilo razliku - kazao je.

Tomas Tuchel je, pak, kazao kako mu se pomoćni sudac ispričao nakon utakmice.

- Ispričao se, ali to ne pomaže na ovakvoj razini. Za podizanje zastavice u tijesnoj odluci u posljednjoj minuti, ali i sudac također, ne mora odmah zviždati i prekidati utakmicu. To je jako, jako loša odluka i protivna je pravilima. Teško je za prihvatiti, ali tako je.

Linker
09. svibanj 2024 21:31