Navijač Reala

 El Chiringuito TV
TRIK KOJI JE UPALIO

‘Zovi ženu!‘ Pogledajte viralni hit iz Španjolske, majstor je jednim pozivom ‘režirao preokret‘ na Bernabéuu

El Chiringuito se hvali da je ovaj uradak već prikupio 6.5 milijuna pregleda na njihovim platformama
Piše: SNObjavljeno: 10. svibanj 2024. 13:13

Kamere El Chiringuito TV-a uhvatile su kadar koji je postao viralan i usput pronašle čovjeka koji može režirati Realov preokret samo jednim pozivom.

- Nazvao sam suprugu, a prošli put sam to učinio tijekom utakmice kad smo se vratili protiv Cityja - prema prijevodu Madrid Xtra stranice reći će u kameru neimenovani navijač u trenucima dok na semaforu Santiago Bernabéua stoji 1:1.

Dotični gospodin u tim trenucima drži mobitel u ruci, s druge strane linije je njegova supruga, a on se pred kamerom hvali kako ima trik koji je već jednom upalio.

Paralelno s ovom scenom na stadionu se igra prva minuta sudačke nadoknade, a onda odjednom Ancelottijev džoker s klupe Joselu svojim drugim pogotkom u potpunosti okreće utakmicu i dovodi Real do 2:1 prednosti, a igrače Bayerna do ruba očaja. Glavni junak ove priče istovremeno saznaje što se upravo dogodilo i pred kamerom nastaje viralni hit za kojeg se El Chiringuito hvali da je već prikupio 6.5 milijuna pregleda na svim njihovim platformama.

Real je ostvarenu prednost zadržao i izborio finale u kojem će 1. lipnja na Wembleyju igrati protiv Borussije Dortmund, a video o kojem pišemo pogledajte u nastavku članka:

Linker
10. svibanj 2024 13:14