GORAN MEHKEK Cropix
MAJSTORSKI POTEZI

VIDEO: Brozović junak pobjede Al Nassra! Zabio prvi gol ove godine, pa u sudačkoj nadoknadi riješio utakmicu

U svoje statističke kolone također je upisao i impresivnih deset asistencija
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 09. svibanj 2024. 21:37

Nešto više od četiri mjeseca Marcelo Brozović čekao je na pogodak. I isplatilo se. S dva pogotka bio je junak 3:2 pobjede Al Nassra protiv Al Akhdouda. Brozović je golom otvorio i zatvorio prvenstvenu utakmicu u kojoj je Al Nassr imao komotnih 2:0 prednost, ali je dozvolio protivniku da se vrati u igru i ozbiljno komprimitirao trijumf.

Već u sedmoj minuti utakmice hrvatski reprezentativac sjajnim je golom doveo svoju momčad u prednost protiv. Dobio jednu loptu na rubu kaznenog prostora, naciljao suprotni kut i pogodio neobranjivo za protivničkog vratara.

BROZOVIĆEVE GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

A onda, u drugoj minuti sudačke nadoknade kod rezultata 2:2 sjajnim volejem, nakon što je prethodno u istoj akciji Cristiano Ronaldo pogodio gredu, "probušio" mrežu. Brozoviću je zabio pet pogodaka sezone u 39 utakmica koliko je odigrao za Al Nassr u svim natjecanjima. Ujedno i prvi još od 30. prosinca prošle godine. U svoje statističke kolone također je upisao i impresivnih deset asistencija.

U strijelce se upisao i Cristiano Ronaldo. Legendarnom Portugalcu to je bio već 47. pogodak ove sezone. U karijeri je imao samo jednu golgeterski bolju natjecateljsku godinu. U dresu Reala je u sezoni 2016./17. zabio 51 gol, a taj rekord bi mogao i srušiti.

Linker
09. svibanj 2024 22:48