PORUKA SVLAČIONICI

NEZADOVOLJNI ZORAN MAMIĆ Trener Modrih poslao igrače na trening odmah nakon pobjede nad Lokosima

Pobijedili smo, stvari dolaze polako na svoje mjesto, opet smo mi na vrhu tablice i postali smo lovina - rekao je Antolić
 Tomislav Krišto / CROPIX

Dinamovi nogometaši nakon pobjede morali su još dodatno raditi. Trener Zoran Mamić "udario" im je trening. Možda i zbog lošijeg prvog poluvremena.

- Bilo je to jako prosječno prvo poluvrijeme. U drugom smo igrali bolje, dobili 3:0, ali ima još tu puno mjesta za pomake - kazao je kapetan Josip Šimunić, dok je Josip Pivarić primao čestitke za rođenje kćeri.

- Jako sam sretan, najljepše na svijetu je biti otac. Što se utakmice tiče, odigrali smo jedno lošije i jedno bolje poluvrijeme. Ipak su najbitnija ta tri boda.

Domagoj Antolić zabio je prvi prvenstveni gol za Dinamo.

- Lokomotiva mi je puno dala, a sad mi je "poklonila" prvi prvenstveni gol za Dinamo. Pobijedili smo, stvari dolaze polako na svoje mjesto, opet smo mi na vrhu tablice i postali smo lovina. To je uloga koja nam najviše odgovara, neka nas sad konkurenti ganjaju.

U redovima Lokomotive nije bilo previše razočaranja. Tradicija je sugerirala da su male šanse da izađu kao pobjednici iz maksimirskog dvoboja.

- Dinamo je zasluženo pobijedio. Bili smo u prvom poluvremenu bolji, kasnije smo se raspali. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i spremiti se za Zadar - rekao je golman Marko Šarlija, dok je ponajbolji igrač Lokosa Damir Šovšić istaknuo:

- Imao sam lijepu priliku pred kraj prvog poluvremena, šteta što nisam zabio. Primili smo bezvezne golove, na kraju izgubili iako smo sat vremena igrali dobro. Inače, boli me noga, Addy me u ovoj situaciji udario po nozi, a mislim da sam ja prije njega dotaknuo loptu. Ipak, sudac nije ništa dosudio, što se može.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:59