U SUBOTU S JUNIORIMA?

Virus poharao Splićane, ali vodstvo lige ne želi odgoditi utakmicu protiv Igokee!

Da je stanje alarmantno, potvrđuje podatak da su u srijedu trenirala samo dvojica igrača Vedran Vukušić i Toni Dijan, svi ostali su po preporuci liječnika na mirovanju
 Vojko Bašić/CROPIX

Dvije uzastopne gostujuće pobjede protiv Cedevite i Osječkog sokola skupo su koštale košarkaše Splita. Gotovo cijelu momčad, devet igrača je zahvatila viroza, nisu bolje prošli ni treneri, shrvala je viroza, pa su umjesto na treningu završili u krevetu.

Razbolio se i sportski direktor Nikola Vujčić, premda u Osijeku nije zaigrao ni sekunde.

- Ne znam što je razlog tome, ja sam dan i pol proveo u krevetu i još uvijek me drži visoka temperatura - rekao je Vujčić.

Da je stanje alarmantno, potvrđuje podatak da su u srijedu trenirala samo dvojica igrača Vedran Vukušić i Toni Dijan, svi ostali su po preporuci liječnika na mirovanju i mali su izgledi da će se brzo oporaviti.

- Pokušali smo od vodstva lige ishoditi nekakvu odgodu za dan ili dva, ali povjerenik Josip Bilić mi je ljubazno rekao da pravilnik to ne dopušta, odnosno da su odgode dopuštene samo ako je riječ o vremenskim nepogodama. Po svemu sudeći, protiv Igokee ćemo morati igrati s juniorima. Što je, tu je - slegnuo je ramenima sportski direktor Splićana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:56