Ivan Perišić
 REUTERS/Michael Dalder Livepic
CIJENA? PRAVA SITNICA!

NIJE DUGO TREBALO Inter objavio cijenu za Perišića, u licitaciju se odmah uključili velikani!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. lipanj 2016. 21:56

Nije dugo trebalo, naravno. Tri partije Ivana Perišića na Euru potpuno su raspametili Stari kontinent koji doslovce luduje za igračem koji je dosdad obilježio europsku smotru nogometa.

Razbacuju se komplimentima, javljaju se velikani poput Javiera Zanettija koji je sutvrdio da se radi o ponajboljem igraču svijeta, Massimo Moratti ga je preimenovao u IBAN, s obzirom koliko će mu cijena narasti, a ugledna Gazzetta dello sport ga uspoređuje s Cristianom Ronaldom. Dobro, ne ovakvim Cristianom Ronaldom...

U svakom slučaju, u talijanskim je medijima izašla informacija kako za Perišića Inter traži 30 milijuna eura, što se doduše čini premalom za cifrom za najvrućeg igrača Eura, koji, uostalom, još u Francuskoj nije kazao posljednju riječ.

Kako god, Inter navodno traži 30 milijuna eura za 27-godišnjaka, a svi europski mediji već su istaknuli klubove koji će ovoga ljeta krenuti po Omišanina. Premda talijanski mediji govore Interu da momčad slaže oko njega, pitanje je mogu li Nerazzuri odolijeti ponudama Chelseaja, gdje ga Conte silno želi dovesti, Barcelone, koja ga vidi kao B opcija u slučaju da im propadne operacija Nolito (A jest, jer ovaj ide Cityju kod Pepa), te PSG, gdje ga Unai Emery vidi kao veliko pojačanje.

A kako igra, sve se čini da će Interu 30 milijuna biti tek - početna licitacija...

Linker
26. travanj 2024 14:22