Ian Walton / Getty Images
PONUDA KAO U PRIČI

PREMDA SU ISPALI, HRVATI POSTALA RIJETKO TRAŽENA ROBA Dva Vatrena postaju glavne zvijezde

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2016. 21:12

Premda su ispali, Hrvati su na ovom Euru postali rijetko tražena roba! Kako, naime, donose svjetski mediji, u interesu mnogih su, izuzev već prodanog Vrsaljka (Atl. Madrid), Vida, Ćorluka, Badelj, Kovačić... ali prije svih - dvojica!

Prvi - Ivan Perišić.

Arsenal je, naime, posljednji koji je iskazao interes za Ivana Perišića, prenosi Calciomercato, talijanski portal koji se bavi praćenjem transfera i nogometnog tržišta.
Hrvatski reprezentativac i igrač milanskog Intera ‘zapalio’ je svjetske klubove svojim nastupima na Euru, a mnogi ga svrstavaju i među najbolje igrače koji su nastupili u Francuskoj. Perišića trener ‘topnika’ Arsene Wenger vidi kao idealnu zamjenu za ‘vječnog talenta’ Thea Walcotta, čija je budućnost na Emiratesu upitna. Kao potencijalni kupci 27-godišnjeg krilnog igrača spominju se i Chelsea, Liverpool, PSG pa čak i Barcelona.

Poraz u osmini finala

Kako, u globalu, ocjenjujete nastup hrvatske reprezentacije u Francuskoj?

Razočarali su me

Očekivano

Ugodno su me iznenadili

Drugi - Marko Pjaca.

Cijelu sezonu piše se o velikom interesu talijanskih klubova za neviđeno potentnog i talentiranog Marka Pjacu, pogotovo velikana Milana, Intera te Fiorentine, međutim u jeku Eura u klub je sletjela ponuda Liverpoola, doznačena na 15 milijuna eura, no ona je odbijena, jer, navodno, Modri traže okruglih 20. Tijekom nedjelje su pak njemački mediji ustvrdili da je za Pjacu zagrizla i Borussia Dortmund, koja ga vidi kao idealnu zamjenu za odlazećeg Mhitarjana...

Linker
20. travanj 2024 13:57