Boris Kovacev / EPH
U PONEDJELJAK DAN 'D'

VISOKI IZVOR IZ UEFE OTKRIO ZA SN Evo kakva sudbina čeka Vatrene!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. lipanj 2016. 00:12

UEFA će u ponedjeljak odlučiti kako će kazniti Hrvatsku, jučer je otvorila disciplinski postupak. U subotu kasno poslijepodne dobili smo informaciju od visokog izvora iz UEFA-e: nema šanse da Hrvatsku izbace iz natjecanja, bit će teška novčana sankcija i još nešto, najveći su izgledi još koja utakmica, jedna ili dvije bez gledatelja u kvalifikacijama za Euro 2020. godine.

Već jednu imamo, onu preostali za svastiku. Kao i dvije za SP. Bazirat će se na izvještaju delegata, ali i u pravilu u obzir uzmu i ostale prijave, tako je HNS osim za baklje, na meti i zbog rasizma, kako je istaknuto. UEFA dobro poznaje hrvatsku problematiku i neće joj se biti teško izjasniti, pitanje je samo koje će kriterije zauzeti. Jedan od članova Disciplinske komisije je i Slovenac Aleksandar Čeferin, kojeg je HNS podržao za predsjednika UEFA-e.

Čeferin bio mogao biti na našoj strani, često je u Hrvatskoj, kuću ima na Hvaru. Sudjelovanje Davora Šukera u Izvršnom odboru dosad nije dalo nikakve benefite Hrvatskoj po toj temi.

Linker
16. travanj 2024 20:18