SPOR DUG 20 GODINA

Otac bivše pjevačice MagazinaLjiljane Nikolovske privedenzbog provale u svoj stan

Dvije godine nakon što je dobio pravomoćno rješenje o vlasništvu nad stanom u Ulici sedam Kaštela u Splitu, Boro Nikolovski, otac bivše pjevačice Magazina, provalio je jučer u svoj stan u kojem je nezakonito živjela obitelj branitelja Zlatka Ljubičića

Dvije godine nakon što je dobio pravomoćno rješenje o vlasništvu nad stanom u Ulici sedam Kaštela u Splitu, Boro Nikolovski, otac bivše pjevačice Magazina, provalio je danas u svoj stan u kojem je nezakonito živjela obitelj branitelja Zlatka Ljubičića.

Nikolovski je u stan ušao sa sinom Borom i troje aktivista iz udruge za ljudska prava, dok u njemu nije bilo nikoga, nakon čega je obitelj Ljubičić pozvala policiju. U stanu od 56 m2 policajci su našli pištolj i 10 šaržera za kalašnjikov, a Nikolovski i Ljubičić završili su na obavijesnom razgovoru.

Otac bivše pjevačice Magazina pušten je nakon što je policajcima dokazao vlasništvo. Inače, obitelj Nikolovski više od 20 godina pokušavala je doći do stana, a tek su lani uspjeli ishoditi vlasnički list. Iako je postojala i pravomoćna sudska odluka da je stan njihov, obitelj Ljubičić nije izlazila iz stana navodeći da im MORH nikada nije ponudio zamjenski stan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:30