CROPIX
BIT ĆE VATRENO

KAO DA NEMA BAŠ NIKAKVE ŠANSE, HRVAT JE ZA KLADIONICE TEŠKI AUTSAJDER Možda je King Mo sedam godina mlađi, ali pojma nema da mu se sprema pakao

Dvoboj Mirka Filipovića protiv Muhammeda Lawala možete pratiti UŽIVO na portalu Sportskih novosti s početkom u četvrtak u 7h.
Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 28. prosinac 2016. 18:12

U četvrtak ujutro (7.00 sati) po našem vremenu, Mirko Filipović Cro Cop ulazi među konopce Rizinova Grand Prixa. Njemu sučelice sedam godina mlađi, tamnoputi Amerikanac nigerijskog podrijetla, Muhammed Lawal, borac koji također puca od snage.

Ne samo snage, već i želje za dokazivanjem, a gdje ćete njemu veće od pokušaja rušenja Cro Copa. Dakle, Mirko protiv Muhammeda Lawala. U svijetu mješovitih borbi znanog još kao Kralj Mo ili King Mo. I dok se većina slaže kako je Mirko favorit u ovom okršaju, kladionice s druge strane ne misle tako. Koeficjenti na hrvatskog borca uglavnom se kreću oko 2.50, dok je tip na pobjedu 'King Mo-a' 1.40.

Oglasio se prije koji dan i Lawal na svojem facebook profilu uoči Božića kada je najavio da u Tokio dolazi po naslov. Ne po pobjedu nad Cro Copom, već po naslov.

- Došao sam obaviti posao. Prvo Cro Copa, a onda ću riješiti sve ostale i uzeti taj pojas. Vratit ću ga u SAD, to će biti moj božićni poklon Bellatoru - veli bivši Bellatorov prvak.

Bila bi mu to u biti obrana naslova u Rizinu jer je upravo on slavio prije 12 mjeseci, u toj istoj novoj japanskoj borilačkoj promociji.

Linker
05. svibanj 2024 05:24