REUTERS/Steve Marcus
REAKCIJE NAKON SPEKTAKLA

MCGREGOR NA PRESICU STIGAO SA ČAŠOM VISKIJA 'Bilo je zabavno. Ali bilo je i nepoštovanja prema meni i onome što mogu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2017. 20:52

Conor McGregor privlačio je pozornost na presici nakon borilačkog spektakla protiv Floyda Mayweathera.

U šarenom odijelu, već blago alkoholiziran, držeći u ruci bocu svog vlastitog whiskeya. Prokomentirao je meč, cijelu priredbu u globalu te kako je zadovoljan istim, a odmah je nešto rekao i o nastavku svoje karijere, piše Fightsite.hr.

Irac nije čekao pitanje, nego je u svom stilu odmah preuzeo konferenciju te je iskreno iznio ono što mu je ostalo kao prvo dojam nakon meča koji je odradio:

"Bio je dobar meč. Obećao sam vatru u prvim rundama i pružio sam vatru u prvim rundama, no moram priznati Floydu da je opak tip, kojeg ništa nije uspjelo omesti. Moram mu izraziti poštovanje, tijekom meča je mijenjao tri taktike, a to mogu samo pravi šampioni, to nisam očekivao. Žao mi je što nam nisu dozvolili da dočekamo kraj desete runde. No, bilo je zabavno, stvarno sam se jako dobro zabavio. Boks je potpuno drugačija igra od one iz koje dolazim.”

Netko je spomenuo i sva podcjenjivanja od strane osoba iz svijeta boksa, koji su smatrali kako će se u ringu dogoditi jedna dominacija, pa čak i da će McGregor završiti posramljen. To se na kraju nije dogodilo, a kao jedan razlog toga sigurno je njegovo samopouzdanje s kakvim je došao u Las Vegas.

“Bilo je nepoštovanja prema meni i onome što mogu, no ja sam znao kada dođe vrijeme meča da ću odraditi svoje i pokazati što mogu. Došao sam ovdje pun vjere u sebe, došao sam nokautirati Floyda Mayweathera. I uvjeren sam da sam ga ozbiljno uzdrmao s onih prvih par udaraca. No, onda je počeo čitati moju igru, počeo se sakrivati od udaraca te je preuzelo kontrolu svojom prednjom rukom. Uživao sam, bio je to pravi izazov za mene iz kojeg se vraćam s jako puno iskustava koje ću unijeti u moj trening.”

Upitan je i što će napraviti s toliko zarađenog novca, a mediji barataju s brojkom da je od meča protiv Mayweathera inkasirao 100 milijuna dolara.

“Ne znamo još koliko će biti, ukoliko prodaja bude kao za meč protiv Pacquiaoa, imam sto milijuna, no treba zbrojiti zaradu od ulaznica, od prodanih prijenosa, sponzora te prodane robe, pa ćemo onda znati. Puno je morskih pasa u ovom moru. A ne znam kako ću ga potrošiti, gradim svoj brand, imam liniju odjeće, sada sam donio i svoj whiskey, tako da ću sigurno nastaviti ulagati u sebe. Imam još podosta ugovora kojima zarađujem. Novac je dobar za mene, a sada sam u situaciji gdje mogu zarađivati zauvijek i to veliku svotu.

Linker
02. svibanj 2024 10:16