ATRAKCIJA U GLAVNOM GRADU

MUNJA FIGHTING CHAMPIONSHIP U ZAGREBU Borbe i u viteškim kostimima

Piše: Dean BauerObjavljeno: 16. siječanj 2017. 13:35

Još je šest dana ostalo do Munja Fighting Championship spektakla u Zagrebu, a najiščekivanija borba je ona između Mateja DoKoske Truhana u dvoboju velter kategorije do 77 kg protiv Ronalda Paradeisera.

U subotu, 21. siječnja u zagrebačkoj dvorani Kutija šibica na MFC-u će nastupiti borci iz Hrvatske i okružja. Prvo ime večeri Matej Truhan, 30-godišnjak rodom iz Krapinskih Toplica, sportsku je karijeru započeo trenirajući nogomet, da bi ga prije desetak godina splet okolnosti odveo u svijet borilačkih vještina. Uz svakodnevne treninge u zagrebačkoj podružnici American Top Teama, njegova je želja borba na najvećoj pozornici UFC-a.

S druge strane MFC spektakla u Zagrebu naći će se Ronald Paradeiser, 19-godišnjak iz Slovačke, koji, unatoč mladosti, već slovi za žestokog protivnika. Član borilačke akademije Octagon iskustvo je stekao u lakoj kategoriji, u kojoj je dosad upisao tri pobjede i dva poraza.

Uz MMA borbe ovaj borilački spektakl pratit će i dodatni zanimljivi sadržaji, poput borbi u viteškim kostimima. Domaćin večeri i poseban gost bit će borilačka legenda, Amerikanac Bob Sapp, koji u posljednje vrijeme svako malo dolazi u Hrvatsku. Od Zagreba preko Splita, Dubrovnika....

Borbe 21. siječnja u dvorani Kutija šibica počinju u 20 sati, a dio ulaznica po cijeni od 100 kuna u prodaji su na www.entrio.hr. Ostatak će biti pušten u prodaju na dan nadmetanja od 18 sati na ulazu u dvoranu.

Linker
02. svibanj 2024 14:53