FOTO: Fight Site
MIRO KAO MIRKO

NEVJEROJATAN PREOKRET U ŽIVOTU NESUĐENE ZVIJEZDE HRVATSKOG NOGOMETA Zaboravljeni dinamovac postao MMA borac, debitirat će već ove subote!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2016. 23:03

Miroslav Slepička postaje MMA borac! Senzacionalna najava zazvučala je nestvarno minuloga ljeta, ali upravo to će se dogoditi i to već ovog vikenda. Bivši nogometaš Dinama i nesuđena zvijezda hrvatskog nogometa (2008. godine je predstavljen kao najbolje plaćeni nogometaš HNL-a s godišnjim primanjima od 900.000 eura) borit će se ove subote u češkom gradu Dobrišu, a čeka ga protivnik imena Tomaš Vrana, piše Fightsite.

Slepička će nastupiti u sklopu Gladiator Championship Fighting priredbe, a sam kaže kako neće biti topovsko meso.

"Osjećam se prilično dobro. Spreman sam. Ne znam što mogu očekivati, ali se veselim tome. U glavi sam razradio nekoliko različitih scenarija. Želim uživati u borbi i nadam se kako će sve proći po planu", izjavio je Miro za Sport.cz.

U Dinamu se zadržao dvije godine i zabio tek 11 golova, karijeru završio u mađarskom niželigašu FC MAS Táborsko, ali u ringu planira ostaviti dublji trag.

"Ovo su dva neusporediva sporta. Ovdje jedan udarac može rezultirati buđenjem u svlačionici. Teški napori i mentalni dio, to su najveće razlike između nogometa i MMA-a. To su dva različita sporta, od kojih je MMA definitivno teži", zaključio je 35-godišnji Čeh.

Linker
04. svibanj 2024 06:00