Facebook screenshot
IZ DANA POTPUNE ANONIMNOSTI

ON JE PONOS HRVATSKE, OBOŽAVAJU GA U SAD-U, ALI NA OVOJ FOTKI GA JE NEMOGUĆE PREPOZNATI Pogledajte kako je nekad izgledao svjetski prvak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2017. 15:49

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić priprema se za veliki okršaj u Dallasu koji je na rasporedu 13. svibnja, a protivnik će mu biti legendarni Brazilac Junior Dos Santos.

Stipe trenutačno drži naslov UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, a ova borba bit će ujedno i prilika za revanš Miočiću obzirom kako je u posljednjih osam borbi jedini poraz pretrpio upravo od Dos Santosa. Poraz je stigao 2014. godine, a Miočić je tijesno poražen.

- Ovog puta ću ga završiti, završiti ću ga prije kraja druge runde. Neće ovog puta izdržati dulje i neće biti nikakvih upitnika nakon borbe, rekao je Dos Santos uoči borbe.

Ipak, iako su pripreme za veliki meč u punom jeku, Stipe uspijeva pronaći vremena za šalu, ali i komunikaciju sa svojim navijačima, a ponovno je oduševio posljednjom objavom na svojem službenom Facebook profilu fotografijom kada svijet još nije znao da će postati jedan od najvećih boraca u povijesti.

Linker
03. svibanj 2024 02:42