Mirko Filipović
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
ZNA SE TKO JE GAZDA

POGLEDAJTE KAKO JE CRO COP ODGOVORIO NA SERIJU BRUTALNIH UVREDA Mirko pomeo bahatog Brazilca, a da nije napisao niti jednu jedinu riječ!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2016. 12:44

Dugo očekivani meč između Mirka Filipovića i Brazilca Wanderleija Silve neće se nažalost održati na Rizinovoj novogodišnjoj priredbi u Saitama Areni, ali se zato preselio se na društvene mreže.

Nakon što je Brazilac bez riječi objašnjenja otkazao borbu, Filipović mu je u dva navrata putem Facebooka poručio da je kukavica, a odgovor pun uvreda na Cro Copov računa stigao je ove nedjelje.

"Mirko, kakav si ti čovjek? Govoriš toliko sranja preko interneta, a ne kažeš mi u lice. Jesi li ti muškarac samo iza tipkovnice? Pičkice! Što ti misliš, s kim razgovaraš?", posvetio je 'Divlji pas' poseban video Mirku na svom YouTube kanalu te objasnio kako je borbu otkazao zbog ozljede.

Istog dana, Cro Cop mu je bez ijedne riječi majstorski odgovorio putem svog Facebooka, objavivši fotomontažu s natpisom Wanderlei “Hrabro srce” Silva, i s glavom brazilskog borca umjesto one Mela Gibsona iz filma Braveheart.

Ovo je Mirkov šaljivi odgovor.

Linker
27. travanj 2024 22:43