Reuters, Getty Images, sn ilustracija / Reuters, Getty Images, sn ilustracija
LOVA DO KROVA

POVIJESNI BORILAČKI SPEKTAKL SAMO ZA ODABRANE, SVI OSTALI - LIJEVA RUKA KOKICE, A DESNA 'DALJINSKI' Na krov dvorane za 'samo' 16 tisuća kuna...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2017. 15:25

Odavno je potvrđen datum superborbe između Floyda Mayweathera Juniora i Conora McGregora o kojoj se već dugo medijski nagađalo. Ovaj borilački spektakl održat će se 26. kolovoza u Las Vegasu. Bit će to takozvani 'hibridni' meč u kojem će se sučeliti MMA borac (McGregor) i boksač (Mayweather) po boksačkim pravilima.

Mayweather je očekivano favorit na kladionicama, dok se ulogom na McGregora može jako dobro zaraditi. Koeficijeniti na njegovu pobjedu su od 6 na više. Nakon što su utvrđena pravila dogovorene su i cijene ulaznica, a one će zaista biti samo za odabrano društvo dubokog džepa.

Ulaznice su bile puštene i ranije u prodaju, ali se na kraju ustanovilo kako je riječ o prevari, ali ovog puta to nije slučaj. Najjeftinija ulaznica u dvorani koja prima oko 18 000 gledatelja ima cijenu od nevjerojatnih 2450 dolara (oko 16 tisuća kuna). To se odnosi na mjesta koja su gotovo na samom vrhu dvorane, a ona koja će biti uz sam ring dosežu astronomske cifre.

Naime, ako želite biti u prvim redovima uz sam ring, to ćete platiti i do čak 98 500 dolara (oko 640 tisuća kuna). Tu je riječ o regularnim cijenama prije preprodaje koja će se sigurno dogoditi kada je u pitanju ovako visoko iščekivan sportski događaj.

Linker
02. svibanj 2024 15:33