REUTERS/Jason O'Brien
POSEBAN DAN ZA MMA FANOVE

PROCURILE INFORMACIJE O IDUĆEM PROTIVNIKU APSOLUTNE LEGENDE BORILAČKOG SPORTA!? 'Vrlo vjerojatno bi to trebao biti kraj njegove UFC karijere'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2018. 00:54

Legendarni Mark Hunt će svoju posljednju borbu iz aktualnog ugovora s UFC-om najvjerojatnije odraditi protiv Justina Willisa. Borba bi trebala biti zakazana za 2. prosinac i UFC Fight Night priredbu u australskom Adelaideu.

Vijest i dalje nije potvrđena od strane čelništva UFC-a, no donosi ju ugledni i obično pouzdani Ariel Helwani s ESPN-a, piše Fight Site.

“Mark Hunt vs Justin Willis je već dogovoreno za Adelaide i 2. prosinca, govori mi nekoliko izvora za ESPN. Ovo je posljednja borba iz aktualnog ugovora Hunta s UFC-om, a s obzirom na sve što se događalo u posljednje dvije godine, vrlo vjerojatno bi to trebao biti i kraj njegove UFC karijere. Priča uskoro stiže…”, stoji u Helwanijevom “tvitu”.

Podsjećamo kako je Hunt (13-13-1) prije samo nekoliko dana poražen u Moskvi od Rusa Alexeya Oleinika. Nakon meča je izrazio želju da posljednji meč iz ugovora odradi u Australiji pa se čini da mu je UFC odlučio to i ispuniti. Novozelanđanin se i dalje tuži sa svojim poslodavcem radi UFC-a 200 i doping skandala Brocka Lesnara. Ukoliko pobijedi u sudskom procesu, dobit će milijunsku zadovoljštinu radi nanešene štete i nemara svog poslodavca.

Posljednje dvije godine “SuperSamoanca” su stigle godine i redovito niže poraze, a već ranije je najavio kako bi se nakon UFC karijere htio boriti u Japanu ili u profesionalnom boksu.

Bilo kako bilo, ovu jedinstvenu borilačku legendu ćemo najvjerojatnije posljednji put gledati u UFC-ovom Octagonu 2. prosinca u Adelaideu. Bit će to poseban dan za sve istinske MMA fanove.

Linker
20. svibanj 2024 07:16