Chris Hyde/Getty Images
IZ UFC-A BEZ KOMENTARA

SLAVNI BORAC PREŠAO S RIJEČI NA DJELA Hunt tuži rivala i UFC: 'Brock Lesnar je varalica'

Piše: Edi DžindoObjavljeno: 16. siječanj 2017. 13:50

Mark Hunt, 42-godišnji UFC-ov teškaš, učinio je ono što je i govorio da će učiniti. Podnio je tužbu protiv Brocka Lesnara i kompletne organizacije UFC-a za reketarenje, prijevaru, kršenje ugovora i poštenog poslovanja, propuste te stjecanje bogatstva bez osnove, sve vezano uz događaje na UFC-ovu 200. specijalnom događaju.

Podsjetimo, Hunt se još u srpnju prošle godine borio na velikoj UFC 200 priredbi u jednoj od glavnih borbi, a suparnik mu je bio povratnik u mješovite borbe, popularni Brock Lesnar.

Nedugo nakon što je Lesnar pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, utvrđeno je da je bio pozitivan na čak dva doping testa - jednom prije borbe te drugom na dan borbe. Unatoč spoznaji o rezultatu doping testa prije borbe, glavni čovjek UFC-a Dana White dopustio je da se borba održi te je Lesnara isplatio sa 2,5 milijuna dolara, a kako Hunt, tako i mnogi ljubitelji mješovite borbe smatraju da je to učinjeno isključivo zbog zarade cjelokupnog događaja.

- Ako u društvu počiniš kriminalno djelo, bit ćeš kažnjen za to. Očito ovo pravilo vrijedi svugdje osim u UFC-u. Imali su šansu ne dopustiti mu da se bori. Imali su šansu uzeti mu sve novce zato što je varalica, ali nisu - ogorčen je bio Novozelanđanin samoanskog podrijetla.

Brock Lesnar, Dana White i ostali iz vrha organizacije zasad ne komentiraju Huntovu tužbu.

Linker
27. travanj 2024 15:27