sn arhiva
GLASAN ODJEK

SVJETSKI MEDIJI ODUŠEVLJENI VELIČANSTVENOM PREDSTAVOM MIRKA FILIPOVIĆA 'Cro Cop je demolirao King Moa...jedna od njegovih najznačajnijih pobjeda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2016. 22:51

Pobjeda Mirka Filipovića protiv Muhammeda Lawala u četvrtfinalu Rizinovog spektakla imala je glasan odjek u medijima.

Slavlje nokautom u drugoj rundi odjeknulo je kako u regionalnim, tako i stranim medijima.

Srpski Telegraf tako donosi naslov: 'Mirko Cro Cop pregazio Amerikanca', dodavši u nastavku kako mu je sljedeći suparnik bivši sumo hrvač.

Bosanski Dnevni Avaz na naslovnici sporta donosi vijest pod naslovom: 'Legenda se vratila: Cro Cop brutalno nokautirao King Moa'.

Poznati borilački portal MMA Junkie piše o velikom trijumfu Mirka Filipovića, a novinar Mike Bohn upozorava kako je u drugoj rundi kada je Cro Cop nokautirao King Moa došlo do - iznenađenja.

"Filipović je u svoj životopis sjajnih pobjeda dodao još jedan veličanstveni trijumf. Nakon nokauta u drugoj rundi upisao je najznačajniju pobjedu u zadnjih nekoliko godina", stoji u tekstu.

"King Mo se otvarao i forsirao borbu u parteru, ali je Cro Cop lukavo radio bolji posao od njega. Cro Cop još uvijek to ima u sebi", navodi Bloody elbow.

Lowkickmma.com, još jedan portal posvećen MMA-u također se raspisao o slavlju hrvatskog borca u tekstu pod naslovom: 'Cro Cop demolirao King Moa na Rizinu'.

Londonski Metro također piše o velikoj pobjedi hrvatskog gladijatora: 'Mirko Cro Cop i dalje to ima u sebi. King Mo je zaustavljen u drugoj rundi", stoji u njihovom naslovu.

Linker
14. svibanj 2024 20:46