screenshot
CRO COP JE PONOVNO GAZDA

VIDEO: HAKER OD MIRKA FILIPOVIĆA TRAŽIO OTKUPNINU 'Neki Salah na engleskom jeziku, ali to je netko iz Hrvatske! Ako saznam tko je, jadna mu majka!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2017. 00:41

Mirko Filipović često je isključivo preko svog Facebook profila komunicirao s velikim brojem svojih obožavatelja, no netko mu je nedavno hakirao profil.

Nakon kratkog vremena bez kontrole, Mirko je ponovno svoj administrator te se odlučio obratiti svojim obožavateljima putem video-poruke.

"Evo, dragi prijatelji dobro veče. Samo sam želio javiti da sam ponovno dobio svoj Facebook profil nazad. Zahvaljujem se Facebook timu koji su to omogućili. Netko mi je prije tri-četiri tjedna hakirao profil i morao sam sve prijaviti policiji jer sam se htio zaštiti u slučaju nekih objava s kojima ja nemam nikakve veze", rekao je Mirko pa nasatavio:

"Imao sam oko 4500 prijatelja koji su obrisani i koji me masovno sada pitaju što se događa. Ja nisam nikog obrisao već je to napravila osoba koja je to hakirala, neki magarac kojem je očito bilo dosadno. Tražio me i neku otkupninu na engleskom jeziku. Bio je logiran na moj profil pod nekim arapskim imenom, neki Salah. Javio se s nekog internetskog broja iz Amerike, ali to je sigurno netko iz Hrvatske napravio. Sad ga policija traži. Ako ga nađu dobro, ako ne nađu, isto dobro. Iako, iskreno mu je bolje da ga ne nađu. Ako ga nađu, onda ću ja saznat tko je, a onda jadna mu majka", poručio je Cro Cop.

Linker
30. travanj 2024 05:11