Instagram
BEZ DLAKE NA JEZIKU

VIDEO: IZRAZITO HRABRE IZJAVE IDUĆE ŽRTVE MIRKA FILIPOVIĆA King Mo najavio senzaciju: 'Došao sam obaviti posao, a prvo je na redu Cro Cop'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2016. 15:26

Muhammed Lawal, poznatiji pod nadimkom 'King Mo' bit će protivnik Mirka Filipovića u skorašnjoj četvrtfinalnoj borbi Rizinovog spektakla u Saitama Areni (29. prosinca).

Inače, Lawal ili King Mo (26-1-5, 13 KO), Amerikanac je nigerijskog podrijetla, bivši prvak u Strikeforceu i aktualni upravo Rizinov prvak u teškoj kategoriji do 100 kg. Taj je naslov osvojio prošle godine protiv Čeha Prochazke.

Prije nekoliko dana najavio je taktiku kojom namjerava srušiti Cro Copa, a ovog puta poslao je novu poruku hrvatskom borcu uoči spektakla u Saiama Areni.

- Sretni praznici, Božić i sve ostalo čitavoj Bellator naciji. Da ste u ovom trenutku samnom, za vrijeme ovoh blagdana, bili biste u Tokiju. Došao sam ovdje obaviti posao. Prvo je na redu Cro Cop, a onda ću riješiti i sve ostale i uzeti naslov. Vratit ću taj pojas u SAD, to će biti moj Božićni poklon Bellatoru, rekao je Lawal.

@kingmofh spending his Holidays representing #BellatorMMA in the annual #RizinFF Grand Prix! Wish him luck!

A video posted by Bellator MMA (@bellatormma) on

Linker
07. svibanj 2024 22:55