Screenshot: Youtube
NEMA UZMAKA

VIDEO: NASTAVLJA SE VERBALNI RAT IZMEĐU CRO COPA I SILVE Dok Filipović čeka suparnika Brazilac poslao novu poruku hrvatskom 'gladijatoru'

Iz Rizina su danas trebali objaviti ime suparnika Mirka Filipovića u četvrtfinalu Grand Prixa, ali to se nije dogodilo. Odluka je prolongirana i donijet će se do kraja tjedna, a iz Rizina se nadaju kako će se Mirko i Wanderlei ogledati u 2017. godini. Imena koja se najčešće spominju kao potencijalni suparnici Cro Copu su Mighty Mo i Jerome Le Banner.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2016. 13:29

Wanderlei Silva poslao je novu poruku Mirku Filipoviću.

Verbalni rat putem društvenih mreža između dvojca traje otkako je Brazilac otkazao borbu protiv Cro Copa u četvrtfinalu Rizinovog turnira u Japanu zbog navodne ozljede.

Silva je u razgovoru za Submission Radio opet objasnio svoje razloge otkazivanja borbe i poslao je novu poruku Filipoviću.

"Meni u lice priča da sam legenda i najbolji, a onda u kamere govori nešto sasvim drugo. Nakon ovoga se vraćam u Brazil i onda sam na kraju mjeseca u Japanu na završnici turnira. Tamo ćeš imati priliku reći mi sve što imaš licem u lice. Vidjet ćemo", rekao je Silva.

"Želim se boriti s njim kad sam na 100%, ne na 50% jer ga ne mogu pobijediti ako nisam spreman. Želio sam se boriti i u ovakvom stanju, ali nisam dobio zeleno svjetlo od liječnika", dodao je Silva koji je kasnije u razgovoru spomenuo svoju 'crnu listu' suparnika.

"Na mojoj crnoj listi su Mirko Filipović, Fedor...Želim se boriti s najboljima i bit ću spreman za njih".

Podsjećamo, Filipović je po saznanju da je Silva odustao od borbe Brazilcu poručio: "Ja zaista ne volim trash talk, ali Wanderlei, ako se pojavis u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni".

Linker
27. travanj 2024 22:43