privatni album
NAJVIŠA SVJETSKA POZORNICA

'KAKAV FESTIVAL BOKSA! KRLJEVSKA KATEGORIJA SE NAPOKON VRATILA' Filip Hrgović pojasnio zašto je Vladimir Kličko moralni pobjednik antologijskog meča

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2017. 15:25

Jedna od antologijskih borbi svjetskog boksa završila je pobjedom Anthonyja Joshue protiv Vladimira Klička, a svoj je osvrt dao i hrvatski boksač Filip Hrgović koji je pomagao Kličku u pripremi meča.

"Sinoć smo zasigurno gledali jedan od najboljih mečeva u povjesti teške kategorije u svim aspektima "plemenite vještine". Dvije različite boksačke škole, dvije različite generacije... Kakav festival boksa. "Kraljevska kategorija" se napokon vraća tamo gdje joj je i mjesto - na najvišu svjetsku pozornicu", napisao je Hrgović na svom Facebook profilu i nastavio:

"Svaka čast i kapa do poda novom-starom prvaku Anthonyju Joshui, pokazao je sve odlike pravog šampiona i boks je dobio novu, briljantnu mega zvijezdu s kojom ima zagarantiranu svijetlu budućnost. Bez obzira na ishod, za mene je u ovom meču Vladimir Kličko moralni pobjednik. Od prve do zadnje sekunde meča bio sam fasciniran odlučnošću i željom da se u 41. godini vrati na krov svijeta protiv strašno opasnog protivnika. Fenomenalno se prilagodio taktički, cijeli meč je vodio borbu i radio baš ono što treba", dodao je Hrgović pa za kraj poručio:


history

"Jako sam ponosan što sam bar na neki način bio dijelić ovog povijesnog spektakla i meča o kojem ce se još dugo pričati. Atmosfera u teškoj kategoriji zagrijala se do maksimuma. Veselim se prelasku u profesionalce i obećavam vam da će se i mene puno toga pitati!"


Uppercut best ever

Linker
27. travanj 2024 22:20