Screenshot/Youtube
LOM RUKE

VIDEO: DUGO SE ČEKAO OVAJ SPEKTAKL, A ONDA OGROMNO RAZOČARANJE Badr Hari doživio tešku ozljedu i predao meč

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2016. 11:16

Veliko je bilo iščekivanje ovog meča, a Badr Hari i Rico Verhoeven su se maksimalno pripremili. I to se vidjelo već od samog početka, posebno od strane Harija, koji je podsjetio na svoje najbolje dane, piše Fightsite.

I prva runda bila je upravo ono što se očekivalo. Verhoeven je dominirao, a Hari je to iskoristio da pogađa većinom pojedinačne udarce, bez prave serije, ali i bez nekog udarca koji bi 27-godišnjaka ozbiljnije uzdrmao. Vrijedi pohvaliti Harijevo kretanje, koji nije dozvolilo kontru, kao niti situaciju u kojoj bi završio u kutu ringa. Na taj način je prva runda gotovo sigurno pripala Hariju, no niti jedan borac nije uspio pogoditi ozbiljniji udarac koji bi djelovao na ishod meča.

Nažalost, Hari je doživio lom ruke koji je ovaj meč završio prije nego se zapravo rasplamsao. Važna je ovo pobjeda za Verhoevena, ali vjerojatno neće sve ostati na ovome, posebno nakon što su oba borca izrazilo veliko poštovanje jedan prema drugome te želju da se odradi revanš. Zapravo, to su dužni i fanovima koji su ovo dugo čekali, a na kraju će ostati razočarani. Za sada se pamti, Verhoeven – Hari 1:0, a mi se nadamo da je to bilo tek prvo poglavlje ovog okršaja.

Linker
19. travanj 2024 06:15