Instagram, Reuters, sn ilustracija / Instagram, Reuters, sn ilustracija
HULIGANIZAM UOČI MEČA

CRNI UVOD U BOKSAČKI SPEKTAKL! DJEVOJCI JEDNOG OD NAJBOLJIH BORACA KROZ PROZOR JE DOLETJELA CIGLA S PORUKOM 'U šoku je, tresla se satima nakon napada'

Piše: Edi DžindoObjavljeno: 25. srpanj 2017. 21:32

Izgleda da zaista nije lako biti u vezi sa slavnim i popularnim sportašima, što je iz prve ruke doznala djevojka jednog od najboljih boksača svih vremena Floyda Mayweathera, Abi Clarke.

Naime, dok je Clarke boravila u svojem stanu u engleskom Essexu, cigla joj je uletila kroz prozor i razbila ga, a poruka na cigli je imala poruku koju je tokom sučeljavanja Mayweatherov idući suparnik Connor McGregor konstantno ponavljao: “j.... Mayweathere”.

#simos30th Dress by @beckysboutiques makeup by @secondglancebeautylounge hair by @yasminhulin_hairextensions

A post shared by Abigail Clarke (@abigail_clarke) on

Već je definirano kroz razne izvore da su napadači upravo bili vjerni navijači Connora McGregora, a na svu sreću Abi je prošla bez ozljeda, no nije ostala ravnodušna nakon počinjenog napada. Jedan od susjeda koji je došao Mayweatherovoj djevojci upomoć je prenio svoje dojmove.

- Bilo je strašno. Abi je potresena onime što se dogodilo. Kada smo stigli i došli joj pružiti pomoć, bila je u stanju napada panike. Sve ovo joj je došlo potpuno iznenadno i zato je u šoku. Tresla se još satima nakon napada - rekao je jedan od susjeda.

Coming off social media for a while

A post shared by Abigail Clarke (@abigail_clarke) on

Pitanje je ima li ovo ikakve veze sa samim McGregorom, ali poznavajući kakvi su showmani Mayweather, McGregor, pa čak i Dana White i ljudi iz Showtimea koji pomažu promovirati ovaj meč, ne bi čudila činjenica da je ovo samo jedan iscenirani element koji će pripomoći prodaji ovog milijarderskog meča, jer su se slične situacije već i događale.

Podsjetimo, meč dvaju titana svojih sportova dogodit će se 26. kolovoza u T-Mobile Areni u Paradiseu.

Linker
20. travanj 2024 15:15