Mirko Filipović
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
RAZGOVOR TRAJAO NEKOLIKO SATI

GDJE SU PARE? Mirko i društvo 'banuli' u Beograd i noćnim posjetom šokirali velikog šefa K-1 koji ih je prevario za milijune

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2016. 01:37

Portal Fight Site doznaje, a u posjedu je i ekskluzivnih fotografija koje to potkrijepljuju, kako su se vlasnik Fight Channela Orsat Zovko, te legendarni borci Mirko “Cro Cop” Filipović i Dževad Poturak, u noći s četvrtka na petak sastali s vlasnikom K-1 organizacije Mikeom Kimom.

Spomenuti trojac je potegnuo do Beograda ne kako bi pogledao K-1 WGP Euro, koji se u četvrtak navečer održao u glavnom gradu Srbije, već kako bi porazgovarali s vlasnikom organizacije koja je ostavila iza sebe astronomske dugove nakon K-1 WGP Finala koje se održalo u ožujku 2013. godine.

Po pisanju Fight Sitea, malo je reći da je Mike Kim bio iznenađen kada su se Zovko, Filipović i Poturak pojavili u beogradskom hotelu Astorija. Tema razgovora su očekivano bili dugovi koje je nekoć slavni K-1 ostavio iza sebe nakon zagrebačkog eventa. Iako nije želio razgovarati o svim pojedinostima sastanka, Orsat Zovko je ipak otkrio o čemu je bilo riječ i koji je zaključak nakon kasnonoćnog razgovora koji je trajao nekoliko sati.

Zagreb, 130313.
Organizatori K1 World Grand Prix Final predstavili su na konferenciji za novinare u Green Gold centru nadolazeci borilacki turnir osam najboljih kick boksaca, koji ce se odrzati 15. ovoga mjeseca u Areni Zagreb.
Na fotografiji: Hesdy Gerges, Mirko Filipovic, Mike Kim, Orsat Zovko, Bard Hari, Michael Buffer.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
CROPIX
Na fotografiji: Hesdy Gerges, Mirko Filipović, Mike Kim, Orsat Zovko, Badr Hari, Michael Buffer

“Istina je da sam se s Mirkom i Dževadom našao na sastanku s Mikeom Kimom u Beogradu. Bilo je jako kasno, te je sastanak trajao prilično dugo, no ono najbitnije jest da vlasnik K-1 Mike Kim želi riješiti problem, odnosno dugove koji su ostali nakon K-1 WGP-a u Zagrebu 2013. godine. Zamolio nas je za još jedan period strpljenja kako bi sadašnju poslovnu operaciju u koju je krenuo sa svojom organizacijom doveo na jedan viši nivo, a time bi i budućnost čitavog K-1 bila na znatno zdravijim osnovama. Svi smo se složili kako ovakva atmosfera ne pogoduje nikome te da je svima u interesu, a tako i K-1 promociji, da se situacija riješi čim prije na zadovoljstvo svih strana. To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku”, kratak je bio Zovko.

Podsjećamo, K-1 je nakon zagrebačkog Grand Prixa ostao dužan većinu najvećih honorara te se čitava farsa prolongirala na više od tri i pol godine. Posljednjih tjedana su mnogi slavni borci izašli u javnost te su progovorili o novcu koji im je K-1 ostao dužan.

Linker
18. travanj 2024 15:59