screenshot
'GLADIJATORICA' U SUZAMA

MMA BORKINJA 'SPUSTILA GARD' PA BRIZNULA U PLAČ 'Nisam dovoljno lijepa da bi me UFC promovirao, a krvavo sam se naradila za svoje uspjehe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2017. 17:55

UFC-ova borkinja slamka kategorije, Felice Herrig, pobjedila je Justine Kish jednoglasnom odlukom sudaca na UFC Fight Nightu 112 te tako došla do svoje treće pobjede u nizu. Međutim, s ukupnim omjerom pobjeda i poraza od 4-1 u UFC-u, Herrig smatra kako ne dobiva prilike koje dobivaju drugi borci i borkinje, piše Fightsite.

"Mislim da bih definitivno trebala biti u Top 10, ali isto tako mislim da je taj način rangiranja boraca jedan trik, marketingom se želi opravdati UFC-ovo sparivanje boraca i tako pogurati borce koji ne spadaju u Top 10", izjavila je Herrig pa nastavila:

"Iskreno, mislim da jednostavno nisam dovoljno lijepa i mlada da bi me UFC promovirao. Krvavo sam trenirala i teško se naradila kako bih došla tu gdje sam sada i teško mi je to sve gledati. Te ljude koji ni blizu nisu prošli sve što sam ja prošla nego su se samo u pravo vrijeme pojavili u UFC-u. Oni dobivaju sve moguće prilike, ali to jednostavno nema veze jer nisam dovoljno lijepa i mlada."

Linker
16. travanj 2024 07:03