CROPIX
'TO NE BI BIO PRAVI SUPERFIGHT'

'NITKO NE ZNA ZA STIPU I NIKOG NE BI BILO BRIGA ZA TU BORBU' Jedan od najboljih MMA boraca poslao poruku Stipi Miočiću koja je iznenadila baš sve!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2017. 01:04

Nakon što je u posljednje vrijeme imao velikih problema s drogom i alkoholom, ali i nakon što je odradio suspenzije, jedan od najboljih boraca u svijetu MMA-a, Jon Jones, je u meču za nalsov prvaka u poluteškoj kategoriji sjajnim nokautom preuzeo titulu od Daniela Cormiera.

Sada je počeo i ozbiljno razmišljati o teškoj kategoriji te traži borbu koja bi zaintrigirala fanove. Nažalost po teškaškog prvaka, Jones ne smatra kako je Stipe Miočić borac protiv kojega bi to mogao pružiti.

"Mislim kako ću prihvatiti teškašku borbu za koju ćemo moj tim i ja smatrati kako je savršena borba za mene. Stipe Miočić u ovom trenutku izgleda ekstremno impresivno. Kada imate velikog impresivnog i ekstremnog talentiranog momka i manjeg impresivnog i ekstremnog talentiranog momka, automatski je jako puno stvari na njegovoj strani. No, istovremeno se ne bojim nikoga. Ono što mi je problem je činjenica da je Stipe relativno nepoznat široj publici i zbog toga to ne bi bio pravi superfight kakav tražim. Pasionirani MMA fanovi bi bili nevjerojatno uzbuđeni oko toga, no osim njih nikoga ne bi bilo briga za tu borbu", rekao je Jones, a prenosi Fightsite.

Za Jonesa, osim odlaska među teškaše, postoji i opcija instantne obrane titule gdje zapravo ima dvije opcije, revanš protiv Alexandera Gustafssona, borca koji je došao najbliže tome da ga savlada, ili prihvaćanje izazova Volkana Oezdemira, koji je u samo pet mjeseci došao do pozicije izazivača.

Linker
20. travanj 2024 06:53