Screenshot: YouTube
ZAVLADALA KONSTERNACIJA

ŠOKANTNA VIJEST OBIŠLA SVIJET I IZAZVALA NEVJERICU - PAO JE I 'MILJENIK ZAGREBA' Jedan od najboljih boraca svijeta pao na doping testu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2017. 17:45

Jedan od najpoznatijih, ali i najomiljenijih teškaša današnjice, Junior dos Santos pao je na dopinškom testu te je otkazana njegova borba protiv Francisa Ngannoua, prenosi Fightsite.

Uzorak je dos Santosu uzet 10. kolovoza, kao jedan od onih 'izvan borbe', odnosno dok se nalazio kod kuće. Slavni Brazilac koji je na UFC-ovoj priredbi u glavnom gradu Hrvatske s pravom proglašen 'miljenikom Zagreba', odmah maknut s UFC 215 programa, a protiv Ngannoua se trebao boriti 9. rujna.

Cijeli team je šokiran, a izdano je i priopćenje:

- Još uvijek se pokušavamo posložiti i shvatiti rezultate, da bi smo mogli istražiti i saznati što se zapravo dogodili. Ono što znamo je da Junior nikada nije svjesno nije uzeo nikakva zabranjena sredstva te je uvijek javno podržavao ono što radi USADA. Vjerujemo kako ćemo biti sposobni saznati što se dogodili i objasniti zašto se to dogodilo - priopćili su.

Sjajni borac nikada dosad u impresivnoj karijeri nije imao problema s dopingom niti je dovođen u ikakvu vezu s njim, a pristalice UFC-a svakako će ostati uskraćene za pravi spektakl.

Linker
19. travanj 2024 20:20