Reuters / Andrew Couldridge Livepic
'PILA NAOPAKO', ILI?!

ŠTO SE TO DOGAĐA S 'NEPOBJEDIVIM MAYWEATHEROM'?! Veliki okršaj sve je bliže, a 'Money' gubi strast: 'Nisam boksač kakav sam bio, McGregor je favorit!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2017. 15:45

Velika borba sve je bliže, a Floyd Mayweather Jr. iznenadio je izjavom kako smatra da je Conor McGregor favorit u njihovoj borbi koja će održati 26. kolovoza.

"Pogledate li mene i McGregora na papiru, on je viši od mene, ima dulje ruke i veći je od glave do pete. Puno je mlađi. Ja se neko vrijeme nisam borio i ušao sam u svoje četrdesete. Dakle, ako sve to stavite na papir i pogledate, sve vodi prema tome kako je McGregor favorit", rekao je Mayweather pa nastavio:

"Nisam isti boksač kakav sam bio prije dvije godine, a kamoli kakav sam bio prije pet godina. Izgubio sam korak, boksač kakav je Andre Berto nije smio doći do sudačke odluke s Floydom Mayweatherom, a tada sam imao 38 godina. Očito je kako sam s godinama pao u svojoj izvedbi jer sam dao takvom boksaču da protiv mene izdrži čak 12 rundi. Jednostavno, nisam boksač kakav sam bio."

"Prije sam imao 90 posto pobjeda nokautom. Činjenica je da sam negdje tijekom karijere pao. Ne kažem da više nisam vrhunski boksač niti da više ne znam boksati. Samo kažem da više nisam borac kakav sam nekad bio", objasnio je 'The Money'.

Linker
26. travanj 2024 21:34