USA Today Sports
MAJMUNI, ŠTAKORI I LISICE

VELIKI OKRŠAJ SVE BLIŽE, A TENZIJE JAČE McGregor 'poludio' na Mayweathera i optužbe o rasizmu: 'On je je**ni štakor koji tuče žene pred svojom djecom'

McGregor odgovorio na Mayweatherove optužbe o rasizmu: On nije majmun već jebeni štakor koji tuče žene pred svojom djecom!
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2017. 10:09

Veliki okršaj Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr-a dogodit će se za manje od dva tjedna pa su tako verbalni okršaji ove dvojice već u punoj snazi.

Irac koji je tek prije mjesec dana napunio 29 godina, ogradio se od optužbi za rasizam koje je prema njemu uputio 40-godišnji Amerikanac. Slavni boksač je, naime, izjavio kako mu smeta što je Irac pripadnike crne rase navodno nazvao majmunima, no UFC-ov prvak tvrdi kako je Mayweather namjerno izokrenuo njegove riječi.

"Kao prvo, Floyda i ostale Afroamerikance nikad nisam nazvao majmunima. Nikad ne bih pokazao takvo nepoštovanje prema jednoj rasi. Ljudi to znaju, a duboko u sebi i on to zna. Da ga idem nazvati nekom životinjom, nazvao bih ga štakorom, a ne velikim primatom. On je je..ni štakor i lisica. Jer štakor i lisica rade to što on radi, manipuliraju i stvaraju nešto čega nema. To je s njegove strane jadan potez. Ali, on je takva osoba, tuče žene ispred svoje djece. Što da vam kažem", izjavio je McGregor u razgovoru za MMA Fighting pa pojasnio što je mislio kada je spominjao majmune:

"Bio je to onaj intervju s Kimmelom koji me pitao za film Rocky 3 i ja sam rekao: 'Je li to onaj s cirkusom i majmunima?', jer u filmu je imao posebnu dvoranu koja je bila poput cirkusa s klaunima i takvim stvarima. Na to sam mislio, ali Mayweather je to pokušao izokrenuti. Ako se netko uvrijedio, ja se ispričavam, ali to uopće nije kontekst u kojem sam pričao. On to dobro zna i radi se o jadnom i licemjernom potezu s njegove strane."

Linker
26. travanj 2024 04:28