Facebook
LEGENDA ŽIVI

VIDEO: MIRKO FILIPOVIĆ KAKVOG ĆEMO GA UVIJEK PAMTITI Pojavio se fantastičan video svih Cro Copovih nokauta i odmah je postao hit!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2017. 10:24

Mirko Filipović je svoj posljednji dvoboj odradio 31. prosinca 2016. godine na RIZIN-ovom Grand Prixu u legendarnoj tokijskoj Saitama Super Areni. Nokautom u prvoj rundi je svladao Amira Aliakbarija osvojivši time ovaj snažan turnir na kojem je među ostalim svladao i Hyun Man Myunga, Muhammeda “King Mo” Lawala i Baruta Kaita.

Cro Cop se nakon slavlja u RIZIN-u odlučio oprostiti od aktivne borilačke karijere iako je ostavio mogućnost oproštajnog meča protiv Fedora Emelianenka, prenosi Fight Site.

Oprostio se na najbolji mogući način, nakon pobjedičkog niza od sedam uzastopnih mečeva što mu je ujedno, uz razdoblje između 2004. i 2005. godine, i najduži niz pobjeda od kada je krenuo u profesionalnu MMA karijeru. Rijetko koji profesonalni borac, neovisno kojim borilačkim sportom se bavio, ima privilegiju povući se u trenutku kada pobjeđuje.

S obzirom da je od posljednjeg “Cro Copovog” nastupa prošlo gotovo godinu dana, mnogobrojnim fanovima očito nedostaje legendarni borac. Pa je YouTube kanal “LiamTheExpert” nedavno objavio strašan 'highlight' video svih Filipovićevih nokauta u MMA karijeri – njih ukupno 26! Ne moramo posebno naglašavati da je video vrlo brzo postao hit.

Linker
21. travanj 2024 21:41