facebook
SVE MUČI NESANICA

FOTO: MIRKO FILIPOVIĆ PROŽIVLJAVA PRAVU DRAMU U JAPANU Nitko ne može spavati, a pegla se i šnaps: 'Za vrući burek bi dao bubreg'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2016. 23:44

Dva tjedna nakon proslave 42. rođendana, Mirko Filipović još će jednom stati u ring. Japanska publika, koja je inače veliki ljubitelj Mirkova lika i djela, ponovno će čuti “Wild Boys” prilikom izlaska hrvatskog gladijatora.

Od njegove posljednje borbe prošlo je skoro godinu i pol dana.

Tada je u Poljskoj laktovima sredio Gabriela Gonzagu. Zatim su uslijedile optužbe za korištenje nedopuštenih sredstava, koje su se pokazale netočnima, Mirko je morao liječiti i ozljede, ali nije prestajao trenirati.

Mirko se trenutačno nalazi u Tokiju, ali izgleda kako je stanje daleko od idealnog. Čitava ekipa uključujući i Stipu Drviša koji je također u Cro Cop-ovom timu ne može oka sklopiti, a dosadu ubijaju šetnjama i kartanjem.

- 4.15 ujutro,nitko od ekipe zaspat nemoze. Šokre i ja peglamo šnaps a ostali u šetnji. Katastrofa. I umiremo od gladi, a nigdje nista za jesti. Za burek vrući dao bi bubreg - napisao je Mirko na svojem Facebook profilu.

Linker
25. travanj 2024 08:58