Dailymotion
SPEKTAKL U ANAHEIMU

JONES SPEKTAKULARNO NOKAUTIRAO CORMIERA I VRATIO TITULU U POLUTEŠKOJ KATEGORIJI Droga i alkohol su iza njega: Kakav povratak 'bonesa' u oktogon

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2017. 10:13

Spektakularan povratak jednog od najboljih boraca u svijetu MMA-a Jona Jonesa koji je u meču za nalsov prvaka u poluteškoj kategoriji sjajnim nokautom preuzeo titulu od Daniela Cormiera.

Naime, Jones je sjajnim high kickom sredinom treće runde uzdrmao Cormiera, da bi čitavu priču završio na tlu ground and pound udarcima.

Jones je u posljednje vrijeme imao velikih problema s drogom i alkoholom, ali nakon što je odradio suspenzije u Anaheimu se vratio na apsolutno spektakularan način. Jedan od najtalentiranijih boraca ikad još je jednom opravdao očekivanja svojih navijača i čitave UFC organizacije.

U drugoj najvažnijoj borbi večeri onoj između prvaka u velteru Tyrona Woodleyja i Brazilca Demiana Maie, Woodley je u ne tako atraktivnom meču slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet rundi. U borbi za naslov prvaka u perolakoj kategoriji kod djevojaka Cristiane Justino, poznatija kao Cris Cyborg, slavila je tehničkim nokautom u trećoj rundi protiv Tonye Evinger.

Linker
20. travanj 2024 19:53