Mirko Filipović slavi
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
U POLUFINALU NA ESTONCA

KAKVA EKSPLOZIJA CRO COPA! MIRKO U FANTASTIČNOM MEČU PREGAZIO AMERIKANCA Hrvat u polufinalu protiv ogromnog Estonca!

Piše: HinaObjavljeno: 29. prosinac 2016. 09:27

Hrvatski majstor borilačkih vještina Mirko "Cro Cop" Filipović plasirao se u polufinale Rizinova "Grand Prixa" u Saitami, on je u četvrtfinalu svladao Amerikanca Muhammed "King Moa" Lawala nokautom u drugoj minuti druge runde.

Nakon što je "King Mo" bio bolji u prvoj rundi tijekom koje se borba većim dijelom odvijala na tlu, 42-godišnji "Cro Cop" je u drugoj uspio zadržati borbu na "svom terenu", satjerao je Amerikanca u kut, a zatim ga pogodio razornim aperkatom u bradu. "King Mo" je zateturao, posrnuo, a Filipović je to iskoristio i s još nekoliko preciznih udaraca šakom u glavu prisilio suca u ringa na prekid borbe.

U polufinalu koji je na programu u subotu Filipovićev protivnik bit će bivši sumo borac, estonski gorostas Kaido "Baruto" Hoovelson koji je u četvrtfinalu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio japanskog veterana Tsuyoshija Kosaku.

youtube

Baruto ima čak 180 kilograma i može biti vrlo opasan ukoliko mu se dopusti borba na tlu.

Plasman u polufinale "Grand Prixa" osigurali su još Rus Valentin Moldavski koji je pobijedio Poljaka Szymona Bajora jednoglasnom odlukom sudaca i Iranac Amir Aliakbari koji je pobijedio Amerikanca Heatha Herringa.

------------------------------------------------------------------

PRIJENOS UŽIVO

- Ovo su sve pravi borci i zasluženo su u polufinalu. Što se tiče Mirka, nadam se da ćemo se iduće godine naći ponovno na ovom istom turniru i da ću dobiti priliku za revanš - kazao je nakon meča King Mo.

KRAJ! CRO COP JE U POLUFINALU! Mirko je serijom udaraca srušio Moa na pod da bi potom sudac prekinuo borbu!

- Obzirom kako Mo nije bio pretjerano aktivan na tlu, sudac ih je odlučio podići na noge. Mirko se dobro držao u prvoj rundi, ali izgleda kako je ona ipak otišla na stranu Amerikanca

- Borba je počela! Nakon što je Cro Cop uputio jedan kick u tijelo, uspio je Kingo Mo srušiti Mirka na zemlju

- Mirko u pratnji male djevojčice i svoje ekipe ulazi u ring.

- Na redu je borba između Mirka Filipovića i King Moa, ujedno i posljednji okršaj večeri u Saitama Areni

12.11 - Estonac Baruto Kaito uspio je na bodove slaviti protiv domaćeg 'starog lisca' Tsoyoshija Kohsake, a ukoliko Mirko bude bolji od King Moa, upravo će mu Estonac biti protivnik u polufinalu

11.49 - Iako je legendarni Heath Herring pružio dobar otpor puno mlađem borcu, posebno u drugoj rundi, suci su u konačnici pobjedu ipak dodijelili Irancu

10.27 - Rus Valentin Moldavski bio je bolji u prvoj četvrtfinalnoj borbi od Poljaka Szymona Bajora

10.10 - Počela su četvrtfinala! Prvi na redu su Valentin Moldavski i Szymon Bajor

10.34 - Tenshin Nasukawa je nakon dvije minute i 45 sekundi slavio nokautom protiv Ukrajinca Nikite Sapuna

10.00 - Trenutno traje pauza od 20-ak minuta, a potom slijede dvije borbe, pa četvrtfinale gdje će se Mirko Cro Cop Filipović boriti posljednji

9.55 - Kazuyuki Miyata polugom je završio posao protiv legende MMA-a Andya Souwera

9.38 - Yuki Motoya bio je bolji od Brazilca Allana Nascimenta

9.15 - Tatsumitsu Wada je nakon sudačke odluke slavio protiv Kai Kara-Francea.

8.42 - Idući su u ring izašli Japanac Yusuke Yachi i Filipinac Mario Sismundo, a Yachi je ovu borbi završio ekspresno nakon samo 17 sekudni.

8.25 - Nemkov je bio bolji od Alisona Vicentea!

8.00 - U prvoj borbi današnjeg programa Satoru Kitaoka bio je bolji od Darona Cruicksanka. Borba Mirka Filipovića posljednja je na redu, a to bi se moglo dogoditi iza 10 sati.

Linker
18. travanj 2024 23:37