sn arhiva
'SVI SU BILI - VAAAUUU!'

BIVŠI PRVAK OTKRIO ANEGDOTU KOJA NAJBOLJE OPISUJE MIRKA FILIPOVIĆA Bio je čudovište! Fokuser je odletio na drugi kraj dvorane i udario u zid...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. srpanj 2017. 22:02

Bivši UFC prvak Josh Barnett gostovao je u posljednjem izdanju podcasta slavnog TV komentatora i Joea Rogana - 'Joe Rogan Experience'.

Barnett je čak tri puta izgubio od našeg Cro Copa, a na pitanje Rogana je li Pedro Rizzo imao najjače udarce nogama koje je iskusio, Barnett je odgovorio niječno. Ta čast je pripala Cro Copu, prenosi Fight Site.

"Ne. Cro Cop. Evo jedna priča o Cropu. Ja Mirko i Erik Paulson. Treniramo u Vegasu, nisam siguran jesam li komentirao ili se borio protiv Nastule. Trenirao sam s Mirkom u Vegasu i dobro smo se zabavljali. Paulson mi je držao fokusere, a Mirko mi je sugerirao da udarim lijevim krošeom. Nije bio zadovoljan kako sam to napravio pa mi je sugerirao da će mi on pokazati. Paulson je držao kožni Muay Thai fokuser ovako, ali na drugu stranu. Za desni njegov kroše, zapravo prednji kroše. I Mirko mi je demonstirao kako da udarim taj kroše. Pogodio je taj kožni fokuser i strgao ga s ruke Paulsona. Fokuser je odletio na drugi kraj dvorane, udario je u zid i pao na pod. Svi su bili: vaaauuu. A Paulson je i dalje držao ruku u zraku, pogledao je mene, pogledao je Mirka. Mirko je samo odmahnuo. Samo tišina. Ja sam primio te udarce i ostao sam na nogama jer sam idiot. Pomislio sam si u sebi: Kako jebeno ovaj udara? U najboljim danima je bio apsolutna čista snaga, čista eksplozija. Destrukcija", otkrio je Barnett i podsjetio se ipak Mirkovog najjačeg oružja.

"Rasturao je ljude high kickovima. U biti su najopasniji bili low kickovi i middle kickovi. Jer si mogao vidjeti high kick, ali kada bi ga branio, on bi te udario u rebra i potrgao bi ih. Mislim da samo dobio samo jedan udarac u rebra od njega. On je tada mogao raditi bilo što, u svemu bi bio uspješan. Bio je čudovište", rekao je Barnett.

Linker
21. travanj 2024 13:52