Matt Roberts/Getty Images
'ON JE UVIJEK SPREMAN NA BORBU'

JEDINI HRVAT U UFC-U VRAĆA SE U OKTOGON NAKON GODINU DANA Igor Pokrajac saznao kad će se i s kime boriti: 'Vraćam se u Las Vegas'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2017. 18:20

Trenutačno jedini Hrvat u UFC-u, Igor Pokrajac vraća se u oktogon nakon jednogodišnjeg izbivanja, operacije i oporavka nakon zahvata.

Naime, objavljeno je da će Zagrepčanin 4. ožujka nastupiti na UFC 209 u Las Vegasu, u tamošnjoj T-mobile Areni. Suparnik će mu biti 36-godišnji Amerikanac Ed Herman koji je dosad u 19 nastupa imao 10 pobjeda. Pokrajac pak ima dosad u MMA omjer 28 pobjeda (15 KO), 13 poraza i 1 neodlučeni ishod.

- Oduševljen sam što sam dio velikog UFC 209. Drugi put dolazim na borbu u Las Vegas. Nakon borbe u Zagrebu sam imao operaciju, no oporavio sam se, vratio treninzima i spreman ću dočekati 4. ožujka. Ed Herman je borac za kojeg slobodno mogu reći da je na neki način žrtva novih USADA-inih pravila koja tjeraju pojedine borce iz nižih u više kategorije jer sada nisu u stanju skidati puno kilograma. Riječ je o čovjeku koji je uvijek spreman na borbu. Pogledao sam nekoliko njegovih posljednjih nastupa i već imam pripremljenu taktiku. Bit ću spreman - rekao je u prvoj reakciji za Fightsite naš Igor Pokrajac.

Linker
20. travanj 2024 05:54