Instagram
DRUGI PUTA BI PAMETNIJE

KING MO OBJASNIO SVOJU NAJVEĆU POGREŠKU U MEČU PROTIV CRO COPA 'Kvragu da, borio bih se s njim opet sutra… Ovo je san!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2017. 20:33

Mirko Filipović napravio je sjajan posao na Rizinovom turniru Rizina u Japanu, a jedan od najopasnijih protivnika čekao ga je u četvrtfinalu.

Muhammed 'King Mo' Lawal u zadnji je čas prihvatio borbu, samo dva tjedna nakon meča sa Satoshijem Ishijem u Dublinu, i zamijenio Wanderelija Silvu kako bi se borio s Cro Copom.

Mirko je odradio fantastičan meč, pobijedio je King Moa tehničkim nokautom i na kraju osvojio Grand Prix, ali Amerikancu nije žao što je uskočio u zadnji čas i suočio se s hrvatskim borcem.

"Kad je vrijeme za borbu, jet lag, nema izgovora čovječe. Znao sam u što se upuštam. Odlučio sam to napraviti. Baš naprotiv, htio sam se boriti baš s Cro Copom. Mislim da su u jednom trenutku htjeli ponovno izvlačiti parove, a ja sam mislio,’Ne, želim se boriti s Cro Copom,’Zašto ne? Ovako zarađujem i želim doći i nokautirati ga. Htio sam ga nokautirati, ali umjesto toga on je sredio mene", rekao je Lawal za MMA Junkie Radio.

Lawal smatra da je mogao izboriti pobjedu, ali je napravio veliku taktičku pogrešku.

"Mjesec i pol dana sam trenirao za Ishija i radio sam na izbjegavanju klinča… Proveo sam previše vremena razdvajajući se iz klinča i onda kad sam se borio s Mirkom sam raskinuo klinč kad sam zapravo trebao ići u klinč. To je bila moja pogreška. Trebao sam se prilagoditi na licu mjesta. Ja sam profesionalac, sad sam veteran tako da sam trebao to znati.

I druga stvar, nisam znao da su konopi tako čvrsti. Jer kad sam ja išao u rušenje Cro Cop bi iskoristio silu da se odbije od konope i zavuče ruke da me podigne i pogura unatrag. Dakle, on je bio pametan, imao je i dobru taktiku, ali ja sam trebao pobijediti.”

No King Mo ne žali za ničim i obračunao bi se s Cro Copom ponovno jer jednostavno voli izazove.

"Kvragu da, borio bih se s njim sutra… Ovo je san. Svaki put kad radite nešto u čemu uživate i još vas plaćaju, to je san. To je američki san. Stoga da, borio bih se s Cro Copom svaki dan u tjednu da mogu. Ja sam borac, to nam je posao."

Linker
17. travanj 2024 19:32