Tomokazu Tazawa/Getty Images
'NE MOGU OVO PREŠUTJETI'

OGORČENI BRAT IZNIO 'PRLJAVI VEŠ' PRED CIJELIM SVIJETOM 'Fedor je konačno pokazao pravog sebe i svi su vidjeli da je sra*e u ovom čovjeku...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2017. 10:10

Već je duže vrijeme poznata priča kako su odnosi između Fedora Emelianenka i njegovog brata Alexandera ozbiljno narušeni, no njih dvojica nisu nikada kao posljednjih dana toliko medijima izlagali svoje razmirice.

Nakon što je Alexander u nekoliko navrata upućivao kritike prema Fedoru i ljudima koji ga okružuju, stariji i poznatiji brat je podužim pismom odgovorio na optužbe.

“Inače ne komentiram izjave drugih ljudi, no ovdje ne mogu ostati tih. Ovo je moj prvi posljednji odgovor. Imam previše dostojanstva da bih konstantno odgovarao na tvoje laži. Ono najgore je što si ljude oko mene i naše članove obitelji nazvao ulizicama. Zapravo, ti si jedan izdajnik, Juda. Žao mi je što ljudi koji su ti bili bliski i koji su ti bili podrška kad ti je bilo najteže, sada moraju patiti. Prema meni možeš reći što god želiš, no ne diraj se u one koje volim”, između ostalog je stajalo u Fedorovom otvorenom pismu.

Screenshot: YouTube

Kako njegova ne bi ostala zadnja, Alexander se ubrzo pobrinuo razgovarajući s novinarima Sovsport.ru portala, prenosi Fightsite.

“Apsolutno nisam iznenađen njegovom reakcijom”, izjavio je mlađi brat pa nastavio:

“Zapravo, zadovoljan sam njom. U ovom je pismu konačno pokazao pravog sebe i svi su vidjeli da je sranje u ovom čovjeku teže od njega samoga. On nije rekao ništa novo o meni, ništa što bi me šokiralo. Nazvao me Judom, a tko je onda on? Isus Krist?”

“Meni je ispod časti iznositi njegov prljav veš. Znam sve o njegovim studentskim danima i služenju u vojsci, ali ne želim o tome pričati”, zagonetno se zaustavio Alexander.

Tema je ponovno bila i borba iz 2004. u kojoj je Alexa teško nokautirao Mirko Filipović. Ruski borac ovom je prigodom još jednom ponovio da je natjeran u borbu protiv Cro Copa, ali je sada i iznio nekoliko novih detalja.

“Nisam se trebao boriti s Filipovićem. Već sam o tome govorio u prethodnom intervjuu. Pitajte Finkelsteina. Čak će i on potvrditi da u tom trenutku Feđa (kako Alex voli nazivati Fedora, op.a.) nije bio spreman za borbu protiv njega. Kada se pripremao za Hrvata, otišao je u Nizozemsku. Ni Voronov, niti Michkov ga nisu pripremali. Za tu ga je borbu trenirao nizozemski stručnjak. Bio sam tamo s njim neko vrijeme, bio je i Zentsov. Zapravo, pripremali smo ga i onda odgodili tu borbu”, otkriva Alexander.

Linker
24. travanj 2024 13:39