Getty Images / Getty Images
STRAVA U AMERICI

POTPUNA JEZA ZAVLADALA U SVIJETU BORBE Borac pronađen bez svijesti pored mrtvog čovjeka: 'Nitko ne zna što se dogodilo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2016. 01:10

Član UFC-ove srednje kategorije, Josh Samman, pronađen je danas bez svijesti kraj mrtvog muškog tijela te se trenutno nalazi u bolnici u kritičnom stanju, piše Fightsite.

Nije poznato što se dogodilo, no Twitter profili osoba iz MMA svijeta su prepuni podrške Sammanu, 28-godišnjem borcu UFC skora 3-2 i sudioniku 19. sezone Ultimate Fightera.

Najbliža informacija dolazi od jednog korisnika Reddita koji je na toj društvenoj mreži napisao:

“Prijatelj me jutros nazvano i rekao da je njegov bivši kolega s posla pronađen mrtav u stanu u Južnoj Floridi, dok je Josh Samman pronađen kraj njega u besvjesnom stanju. Rekao je kako je Josh još uvijek u bolnici te da je stanje kritično.”

Ovaj vrlo talentirani borac iza sebe ima težak privatan život, budući da je 2013. godine ostao bez djevojka, koja je poginula u prometnoj nesreći. Samman je rekao kako velikim dijelom sebe krivi za to, budući da su se dopisivali SMS porukama u trenucima kad je došlo do nesreće. Rekao je kako je neko vrijeme koristio sedative i antidepresive, no da se uspio skinuti s njih te nastaviti normalnim životom. Nedavno je izdao knjigu imena “The Housekeeper”, a prije tri dana je potpisao novi UFC ugovor te se time pohvalio na Instagramu.



Po zadnjim informacijama, neki izvori govore kako je osoba pronađena mrtva inače Sammanov veliki prijatelj i najavljivač na borilačkim priredbama, Troy Kirkinburg.

Linker
16. travanj 2024 20:06