Screenshot: Twitter
POGLEDAJTE VIDEO

SLAVNI DEBELJKO NAPRAVIO NEOBIČAN POTEZ U ČAST LEGENDE MIRKA FILIPOVIĆA 'Kako možeš odati počast objavom videa u kojem si porazio Cro Copa?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2017. 14:11

Veliki uspjeh Mirka Filipovića u Japanu oduševio je navijače diljem svijeta, ali mnoge borce koji su tijekom karijere ušli u ring s velikim Cro Copom.

Jedan od njih je i Roy Nelson zvani 'Big country' zbog svoje osebujne figure, a s Filipovićem se borio i porazio ga na turniru UFC 137 prije pet godina.

Slavni debeljko je sada, desetak dana nakon Cro Copovog oproštaja objavio zanimljivi video svoje pobjede protiv Mirka, ali ne zato da bi se pohvalio, nego kako bi odao počast hrvatskoj borilačkoj legendi.

Nelson je uz video napisao,'Japan 2016. Cro Cop odlazi na vrhu' i dodao još nekoliko hashtagova kojima poručuje da je u 2017. spreman napraviti svoj veliki povratak.

Jedan navijač je Nelsona upitao,’Kako možeš odati počast objavom videa u kojem si porazio Cro Copa?’, na što je Nelson odgovorio da time pokazuje da još uvijek ima želju i vještine za borbom, piše Fight Site.

Nelson je u posljednje tri godine ostvario skor 4-3 koji uključuje i tri uzastopna poraza.

Linker
23. travanj 2024 15:31