Stipe Miočić
 David Mariuz/Getty Images
POBJEDNIK NOSI SVE

STIPE MIOČIĆ POSLAO PORUKU KOJA MORA ZABRINUTI JUNIORA DOS SANTOSA 'Iznenadit će se, i to jako. Udaram puno jače nego prije dvije godine'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2017. 18:49

UFC-ov prvak Stipe Miočić dobio je priliku kakvu je samo mogao poželjeti. U svojoj sljedećoj borbi mogao bi postati prvi teškaški prvak ove organizacije koji je dvaput obranio titulu, ali i uzvratiti Junioru dos Santosu za poraz iz 2014. godine.

Upravo o toj antologijskoj borbi koja je trajala punih 25 minuta (pet rundi) progovorio je Stipe za The News Herald.

"Nikad prije nisam odradio pet rundi. Nisam bio spreman za to. Ali nakon borbe s njim sam bio dobro. Znao sam da se mogu nositi s bilo kim… Prije sam išao svom snagom, ali sad znam štedjeti energiju na koristan način tako da se ne istrošim. Spreman sam na pet rundi i 25 minuta, ali definitivno borbu želim završiti rano. Neće biti kao prošli put. Taj poraz me motivira. Ne želim da se ponovi. On udara stvarno jako. Užasno je (kad vas udari). Morate ga se dobro paziti. Može vas nokautirati i zato morate biti pametni. Ja udaram puno jače (nego 2014.). Iznenadit će se, i to jako", najavljuje Stipe.

Uzvrat je na rasporedu 13. svibnja na UFC 211 priredbi u Dallasu, a pobjednik nosi sve.

"UFC zna da će ovo biti sjajna borba jer obojica ćemo se razmahati kao i u prvoj borbi. Sviđa im se to, ima smisla", poručio je Miočić koji je sve četiri borbe nakon poraza od dos Santosa završio nokautom.

Linker
26. travanj 2024 10:09