Screenshot
O TOME SE PRIČA

VIDEO: AKO JE I OD NJEGA - PREVIŠE JE! Pogledajte neobjašnjivu reakciju najskupljeg i najluđeg borca današnjice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2017. 15:27

Conor McGregor ponovno je prezentirao mračnu stranu svog ponašanja i to na Bellator 187 eventu u Dublinu. Najveća svjetska MMA zvijezda bila je u središtu incidenta u kojem je fizički nasrnuo na suca Marca Goddarda, nakon borbe jednog od njegovih timskih kolega.

Iako se trenutno ne bori, Conor McGregor ne prestaje silaziti s naslovnica, a ponekada su razlozi za to u potpuno negativnom kontekstu. Ovog puta je bio glavna “zvijezda” incidenta na Bellator 187 eventu, koji se upravo održava u Dublinu, a McGregor je tamo došao dati podršku svojim timskim kolegama koji nastupaju na programu eventa.

Nakon borbe u kojoj je slavio njegov kolega i bivši UFC borac, Charlie Ward, McGregor je ušao u kavez proslaviti s njim. No, u jednom trenutku je, iz za sada nepoznatih razloga, McGregor fizički nasrnuo na suca borbe, inače jednog od najboljih svjetskih MMA sudaca, Marca Goddarda. Nije poznat razlog tog napada, no odjednom se u kavezu našao veliki broj ljudi koji su počeli smirivati irsku MMA zvijezdu.

Conor je nakon toga odveden iz kaveza, a pojavile su se neke informacije kako je i udaljen iz dvorane. Unatoč incidentu, nakon što je izašao iz kaveza, Conora su dočekale ovacije publike. Nije poznato ima li ovaj incident ikakve veze s događajima iz Gdanska, kad je Goddard udaljio McGregora od ruba kaveza, gdje je davao savjete svom timskog kolegi Artemu Lobovu, inače nije bio službeni član njegovog tima.

Linker
19. travanj 2024 22:26