Foto: Damir Krajac / CROPIX
EKSKLUZIVNO ZA SPORTSKE

MIRKU FILIPOVIĆU HAKIRALI OBA FACEBOOKA Legendarni borac za SN objasnio što se događa i poslao poruku stotinama tisuća svojih 'prijatelja'!

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 15. travanj 2017. 22:10

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović svakodnevno trenira iako još nema službene vijesti o eventualnom meču protiv jednog od najboljih boraca svih vremena Fedora Emilianenka. Tome svjedoči i posljednji video kojeg je Cro Cop postavio na svoj službeni Facebook profil u kojem 'maltretira' vreću za trening.

Ovaj kratki detalj s treninga doslovno je bila posljednja Mirkova objava obzirom da mu je u međuvremenu netko hakirao profil. Naš borac već neko vrijeme ne može pristupiti svom Facebook profilu, kako službenom tako i onom privatnom.

U kratkom razgovoru za Sportske novosti, Cro Cop nam je otkrio kako samo želi upozoriti svoje fanove i navijače da ne odgovara za moguće objave 'treće strane' koja je vjerojatno u posjedu njegovih podataka.

- Prije nekih tjedan dana hakirali su mi privatni račun na Facebooku, a sada se ista stvar dogodila i sa službenim. Za sada nije objavljeno ništa sporno na stranici koja uopće ne radi, ali nedavno smo moji prijatelji, koji mi pomažu u uređivanju stranice, i ja potpuno onemogućeni u bilo čemu. Facebook je marginalna stvar u životu i nije mi toliko bitna, samo želim upozoriti svoje navijače da se ne osvrću na glupe objave ukoliko ih uskoro bude bilo ili ne daj Bože da ih netko traži nekakve novce ili išta slično.

Pitali smo Mirka hoće li možda poduzeti neke pravne korake?

- Ma tko će njih uhvatiti. Već sam poslao poruku Facebooku da je došlo do neke pogreške i sada čekamo odgovor.

Cro Copa nije ovo izbacilo iz takta i njegovih uobičajenih dnevnih rutina i priprema.

- Ma ne može me takva stvar izbaciti iz takta, nije toliko važno ako nemam Facebook, ali bio mi je potreban za komunikaciju s mojim navijačima, volim s njima podijeliti neke svoje trenutke.

Hoće li uskoro otvoriti novi profil?

- Kažem, čekamo sada odgovor Facebooka, a ukoliko ću otvarati novi profil obavijestit ću sve na vrijeme - kazao je Mirko za kraj.

Linker
19. travanj 2024 23:28