Screenshot: Youtube
INTERVJU ZA FOX

TKO ĆE SE SLJEDEĆI USUDITI IZAZVATI MIOČIĆA? Gospodin šampion oduševio odgovorom: 'Čovječe, ma nije me briga...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2017. 16:10

Nakon povijesne pobjede protiv Juniora dos Santosa i druge obrane naslova UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji Stipe Miočić dao je intervju za Fox.

Voditelja je zanimalo što se promijenilo u odnosu na borbu protiv Dos Santosa prije 29 mjeseci koju je izgubio. Jer rekao je da to nije isti Miočić kojeg je gledao onda.

"Da nije bilo mojih trenera ne bih bio ovdje sada. Uložili su toliko truda i napora u mene i radimo na toliko stvari, i ne samo na meni, nego i na protivnicima. Rade gotovo koliko i ja u teretani. To je ludo".

Potom je opisao borbu svojim riječima.

"Opalio sam ga prvi put šakom, nije mu se baš svidjelo. Onda sam ga nastavio udarati i ubrzo je bilo gotovo".

Cijeli Cleveland podržava Miočića, a on im ne može dovoljno zahvaliti.

"Kada živite ovdje shvatite koliko ljudi žive za sport. Sretan sam što sam dio ovakvog sportskog grada. Toliko ga volim".

"Čini se kako ste emotivno doživjeli pobjedu?", upitala je suvoditeljica?

"Ma nisam uopće emotivan. Mislim da sam malo izgubio glas. Hahaha".

Uslijedilo je pitanje protiv koga bi sljedeće volio braniti naslov prvaka.

"Umoran sam i jednostavno se želim otići kući odmoriti. Nije me briga čovječe, užasan sam u tim stvarima. Nikad ne biram svoje borbe, nije me briga s kime se borim. Samo želim otići kući i uživati".

Nije ni čudo. Nakon poraza od Dos Santosa u prosincu 2014. godine Miočić je nanizao pet uzastopnih pobjeda i to pet s nokautom, a redom su padali Mark Hunt, Andrej Arlovski, Fabricio Werdum, Aliastair Overeem i Junior dos Santos. Tko će biti sljedeći Miočiću je svejedno, on je prvak i može pobijediti svakoga...

Linker
19. travanj 2024 01:39