Stipe Miočić
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
SAMO TRAŽI PRAVDU

VIDEO: NAJJAČI HRVAT NA SVIJETU RAZOČARAN 'To što su napravili je nečuveno i strašno, osjećam kao da su se malo posr*** po meni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2017. 15:39

Američki MMA borac hrvatskih korijena Stipe Miočić jedan je od najpozitivnijih osoba u svijetu sporta, ali ovog puta je pokazao kako ga neke stvari, pogotovo nepravda, i te kako smetaju.

Naime, u posljednjem ragovoru za MMA Hour, Stipe se dotaknuo svog posljednjeg ugovora s UFC-om u kojem je za obranu naslova prvaka u teškoj kategoriji dobio čak 200 tisuća dolara manje od izazivača Alistaira Overeema.

- Ma to je strašno, neke se stvari moraju hitno promijeniti, jer ovo nije pošteno.

Prema spomenutom ugovoru Stipe je za borbu dobio 600 tisuća dolara dok je Nizozemcu pripalo 800 tisuća.

- Trudim se stvari činiti na maksimalno ispravan način, ali ovo nije bila dobra ponuda, osjećao sam se kao da su se malo posrali po meni. Ali, tu je malo i moja greška, jer, oni su dobro znali što rade. Iskoristili su moju dobrotu kao slabost. Rekli su da je to najbolje što mi mogu ponuditi, a ja sam odgovorio kako je to odlično, ali sada znam da to zapravo i nije baš tako.

CLEVELAND, OH - SEPTEMBER 10: Stipe Miocic punches Alistair Overeem during the UFC 203 event at Quicken Loans Arena on September 10, 2016 in Cleveland, Ohio. (Photo by Rey Del Rio/Getty Images)
Rey Del Rio/Getty Images / Getty Images

Valja napomenuti kako će Stipe svoju iduću borbu odraditi izvan 'svog' Clevelanda.

- Moj tim i ja ne tražimo milijune niti išta slično, već samo naknadu za osvajanje pojasa, obranjeni naslov i činjenicu da je taj tip zaradio više od mene. To je nečuveno i strašno - zaključio je Miočić.

Linker
16. travanj 2024 03:15