Screenshot: Facebook
ČESTITKA NAVIJAČIMA

VIDEO: NOVOGODIŠNJE CRO COPOVO JAVLJANJE IZ JAPANA Mirko 'razbio mit' o pivu kao prehrambenom proizvodu, a Drviš zbijao šale na njegov račun

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2016. 20:11

Nakon osvajanja naslova na Rizinovom Grand Prixu u Japanu Mirka Filipovića čeka zas

Nakon odrađenih obvaze prema medijima i organizatorima Cro Cop se u krugu najbližih suradnika povukao u svoju hotelsku sobu gdje je upriličeno malo slavlje. Zbog vremenske razlike u Japanu je već dočekana nova godina, pa je Mirko u društvu Stipe Drviša poželio sve najbolje svojim fanovima putem live prijenosa preko Facebooka.

"Kod nas je već Nova godina. Želim svima neka bude onakva kakva je meni završila. Želim vam puno sreće, novca i zdravlja", rekao je Filipović.

"Užasno sam umoran. Bio sam u dvorani 14 sati, a na bananama i vodi sam živio 12 sati. Imam i jednu šunku ispod oka, ali to je iz četvrtfinala", dodao je Filipović i pohvalio se kako se svi žele s njime fotografirati.

Onda je istaknuo jedan zanimljiv detalj.

"Evo pijemo pivo iako sam zakleti antialkoholičar, ali nagovorili su me. Svi piju, pa moram i ja, ali ovo je bezalkoholno. Znaš Stipe čega me strah? Da mi se ovo pivo ne svidi, da ne počnem cugati".

A Drviš je spremno prihvatio zafrkanciju.

"Pa imaš sve predispozicije. Dolaziš iz Privlake, koja je poznata po alkoholičarima".

Ali pivo kao prehrambeni proizvod Cro Cop ne priznaje.

"Ako netko kad je gladan ode i kupi dva piva, ubijem se odmah".

Iako se dio njegove ekipe vraća u Hrvatsku sutra, Cro Cop mora ostati malo dulje.

"Moram ostati još cijeli dan zbog nekih obveza i presica pa ću i ja doma".

Linker
22. travanj 2024 11:47